Ball & Chain     |   tilbake
Bilder   |   Kultur og underholdning   |   Sport og idrett
Kultur og underholdning
Musikk i Vestnes ( Pop, Rock og Country)
Navn
Beskrivelse
Hjemmeside
Boots


Bandmedlemmer (  juni 2003) :

Kjell Helde : Steelgitar
Tor Aahjem : Akkustisk gitar, Kor
Magne Steinsvoll : Elektrisk gitar, Vokal
Stig Ove Aas : Trommer
Ronald Ottesen : Akkustisk gitar, Munnspill, Kor
Roger Rishaug : Bassgitar

Countryband startet av en gjeng entusiaster i 1997. Bandet har sin base i øvingslokalene til Vestnes Musikkverksted. De to første årene mest på hobbybasis, men etter en del utskiftninger i besetningen fram til 1999, har bandet utviklet seg til å bli et anerkjent countryorkester med spilling på de store countryfestivalene på Vinstra, Skjåk og Breim. Bandet har gitt ut en plate : " One for me " i  2001, og har deltatt på de tre samleplatene " Norsk Country", og spilt support for Tanya Tucker i Ålesund. Bandet har nå vært i studio og spilt inn sin andre plate, som kan ventes i handelen når som helst ( juni 2003).
Oppnedbass


Bandmedlemmer (2003) :

Olav Kristiseter : Vokal, Gitar, Mandolin
Inge Rypdal : Vokal, Munnspill, Gitar, Tuba, og
                          Keyboard
Iver Sandøy : Vokal, Trommer, Percussion og
                          Keyboard

Band med utspring i Vestnes, men med adresse Bergen. Dannet i 1996. I sitt presseskriv sier bandet følgende om musikken sin : "Oppnedbass byr på ei stramt regissert framsyning, til no utan sidestykke i norsk populær-musikk. Orkesteret rasar igjennom stilartar som country,  viserock, speed metal, taffeljazz og Beefheart-aktig klumpegroove, gjerne i eit og samme nummer. Sjølv veltalande austlendingar som Willy B. og Harald Are Lund har vorte ståande mållause attende etter å ha høyrd gutane på plate og scene." Bandet har gitt ut tre plater : Hesten ( 1998), Malamuitten - verdens sterkeste hund ( 1999), Den fyrste konserten til Opnedbass ( live 2001). Bandet er etter sigende klar med ny plate i 2003
 Black Oblivion

Bandmedlemmer (2003):

Hallvar Djupvik : Gitar, Vokal, Bass
Espen Wammer : Bass, Gitar
Lars Harald Frostad : Trommer

Bandet ble startet av Hallvar Djupvik (gitar, vokal, bass) og Espen Wammer (bass, gitar). Disse fikk med seg Lars Harald Frostad på trommer. Når bandet ble startet for ca. 2 år siden var det kun selvskrevne låter som ble spilt. Dette gjelder fortsatt. Nå er vi 17, 18 og 19 år gamle. Vi har spilt i mange forskjellige sammenhenger i Moldedistriktet. Studioinnspilling blir det til våren. Til nå har vi bare et par brukbare liveinnspillinger. Musikken vår har i løpet av 2 år forandret seg fra budgie/black sabbath/captain beyond-inspirert 70-tallsrock til mer avansert progrock. Nå er begge sjangerene aktuelle i en salig blanding.For å laste ned låter med bandet.